De Magie van Cultuur

de-magie-van-cultuur

 

 

Hoe komt het dat sommige meer verbonden zijn met zichzelf, de mensen om zich heen en de natuurlijke wereld dan anderen? Verbind je met de groeiende beweging die deze vraag onderzoekt. Een beweging die zich verbindt met verleden, heden en toekomst van mensen op deze planeet.

Laten we onszelf en elkaar versterken met simpele , leuke en uitdagende activiteiten en leren daarmee onze gemeenschap kracht te geven. En daarnaast ontspannen, bij het kampvuur onze verhalen, liedjes en gedichten delen en ons dieper verbinden met de natuurlijke cycli in onze omgeving.

Heeltsje Graansma neemt je mee op een reis waarop je je meer verbindt met je ware natuur, de ander en de natuur. Basiscursus Cultural Emergence. Lees meer in de berichten hieronder en like de facebook pagina!

Opgave en info: frodia@humisme.nl

screenshot-from-2016-09-19-162351

 

 

img_20150824_142810

Lees meer: Basiscursus Cultural Emergence

En verder?

Deze twee dagen zijn het begin van een jaar lang samen groeien en leven met de natuurlijke cycli, zoals:

Regelmatig samenkomen om te delen wat er speelt, hoe we de cultuur in onze gemeenschap beinvloeden. Wat er lukt, wat uitdagend is, hoe we elkaar kunnen steunen en versterken.

Touw, manden, houten lepels, kommen, pijlen en bogen etc. maken

Voedsel verzamelen uit de natuur en bereiden, geneesmiddelen maken van kruiden, lokale voedselproductie stimuleren en promoten.

Verbinden door muziek, verhalen en gedichten.

Dit alles binnen een setting van ecodorp Ppauw, waar de energie wordt opgewekt uit de zon, water en afvalkringlopen gesloten worden en de mensen ruim 2,5 jaar op een respectvolle manier met elkaar en de natuur samenleven.

Wil je hier van op de hoogte gehouden worden? Geef je op voor de nieuwsbrief van Ppauw:  info@ppauw.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *